Fehérneműs és erotikus fotózás

Minden nő vágyik arra egy kicsit, hogy megmutathassa, mennyire szexis, érzéki, vagy éppen vad tud lenni. Akár magadnak szeretnél bizonyítani, akár párodat lepnéd meg egy fotósorozattal, vagy éppen munkád követeli meg a minőségi fotókat, nálam biztos kezekben tudhatod magad.

Női fotósként nem kell feszengned előttem, illetve segíteni fogok neked a teljes ellazulásban, hogy igazán csodálatos képek készülhessenek. Egy férfi fotós nem biztos, hogy olyan jól fog tudni segíteni a megfelelő pózok megtalálásában, nem biztos, hogy látni fogja, ha eláll egy tincsed, vagy ha éppen meg van tekeredve a melltartó pántod. Én viszont pontosan ezekre az apró részletekre figyelek oda egy fehérneműs fotózáson. Az apró tökéletes részletektől lesznek a képek igazán minőségiek, professzionálisak. És, ha 5-10 év múlva visszanézed majd a fotókat, azt szeretném, hogy szeretettel gondolj vissza a fiatalabbkori önmagadra, és büszkeség töltsön el a fényképek láttán. 🙂

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy teljes diszkréciót biztosítok a fotózáson, ami ott történik, ott is marad, erről akár írásos szerződést is köthetünk. Nekem az a legfontosabb, hogy teljes biztonságban érezd magad a fotózáson, és ennek érdekében mindent meg fogok tenni. Mivel ügyfeleim fotóit nem adhatom ki neked, ezért csatolok pár képet Klaudiáról, aki megengedte nekem, hogy felhasználhassam a fotóit az oldalamon. Természetesen az alábbi képekhez hasonlót is készíthetünk majd, de elmehetünk kicsit extrémebb irányba is, a stílus csak rajtad áll. Klaudia fotóin csupán azt a minőséget szeretném megmutatni neked, amit nyújtani tudok: