Fontos információk a fotózásokról

Ahhoz, hogy foglalásodat biztosnak tekintsem arra kérlek, hogy utald el nekem a fotózás alapárát (általában 17 990 Ft-ot, fehérneműs/erotikus fotózás esetén 19 990 Ft-ot) az alábbi bankszámlára, közleményben kérlek a neved és a fotózás időpontját tűntesd fel:

Iustitia Oktatási Bt.
10701214-68624080-51100005
CIB

Ez az összeg foglalóként szolgál. Ha esetleg betegség miatt nem tudtok eljönni a fotózásra, akkor nagyon szívesen nézek nektek egy újabb időpontot, amennyiben a fotózás időpontja előtt legalább 24 órával szóltok, erre ugyanúgy él a már korábban elutalt foglaló. 24 órán belüli lemondáskor, második lemondáskor, vagy ha értesítés nélkül nem jelentek meg a foglalót nem tudom visszaadni, új időpontot a foglaló újra utalásával tudok adni.

Fotózás után & képek átadása

Minden fotózás típusom egy picit különbözik a többitől, de bizonyos dolgok minden fotózásomra elmondhatóak. Minden fotózásom alkalmával arra törekszem, hogy valami egyedit, újat alkossak, és ezt teljes szívemből teszem.

A fotózásaim ára két összetevőből épül fel: egy alapár, amely magát a fotózást tartalmazza, és a retusált fotók ára, emelyet ti dönthettek el, hogy hány db retusált fotót szeretnétek kérni az elkészült képekből. Ez lehet akármennyi, rajtatok múlik! 🙂 A nyers fotókat azonban sajnos nem áll módomban átadni nektek, hiszen nem teljesértékű munkáim.

A retusált fotókat 10 munkanapon belül elkészítem és átküldöm neked online, teljes felbontásban vízjel nélkül WeTransferen keresztül. A retusálás a fények kalibrálását, bőrkorrekciót, ahol szükséges alakkorrekciót, ruha korrekcióját jelenti, ha speciális kéréseid lennének a retusálás során kérlek jelezd felém amikor kiválogattad a képeket.

Az elkészült, retusált fotókat bátran felhasználhatod, és külön örülök neki, ha esetleg le is írod, hogy általam készültek a fotók!  🙂

Kérhető szolgáltatók

Smink:
Válassz profi sminket bármely fotózás csomaghoz! A fotózásaim 70%-ban szoktak kérni profi sminket, hiszen egy jól elkészített akár natúr akár erősebb smink jelentősen hozzájárul a fotók minőségének növeléséhez. Ha szeretnél sminket a fotózáshoz, kérlek frissen radírozott, hidratált, smink nélküli bőrrel érkezz a fotózásra.
A smink ára: 5.000 Ft.

Fodrász:
A fodrász sajnos nem fog tudni hajat mosni, festeni vagy vágni a műteremben, de csodálatosan formázza a hajad, így ha különleges, göndör, vagy extrémebb hajra vágysz, vagy ha esetleg nehéz belőni a hajad, bátran kérj fodrászt is!
Fodrász ára: 5.000 Ft

Ruhabérlés:
Válogass fotózásra bérelhető kismama és kislány ruháim között is! Kattints ide, és lesd meg őket! Természetesen próbára van lehetőséged, és kauciót nem kell fizetned, hiszen helyben használjuk őket!

Néhány további tudnivaló…

Mit csinálj a fotózás előtt?
A fotózás napját megelőzően tisztítsd meg a bőrödet, hidratálj. A fotózás reggelén válogasd meg alaposan a ruháidat. Ne húzz olyan ruhadarabokat, amelyek nyomot hagynak a bőrödön (szoros zokni, melltartópánt) Figyelj rá, hogy elég folyadékot igyál aznap és kerülöd a puffasztó, nehéz ételeket. A fotózásra érkezz frissen mosott hajjal, és ha te magad készíted el a sminket, nagy hangsúlyt fektess az alapozóra és arra, hogy púderrel fixáld.

Mit hozz magaddal a fotózásra?
Fontos, hogy legyen nálad víz, zsebkendő, hajgumi. Ha kisgyerekkel jössz, akkor játékokat, amikkel lehet majd a figyelmét terelni. Műtermi fotózásra mindenképpen pakolj be egy váltócipőt, ugyanis utcai cipőben sajnos nem tudsz rálépni a hátterekre. A fotózásra nyugodtan hozhatsz váltóruhát is.:)

Mit/Kit ne hozz magaddal a fotózásra?
A jelenlegi járványhelyzetben arra kérnélek benneteket, hogy ne hozzatok plusz főt, senkit, aki nem szerepel a képeken, vagy idős személy. Természetesen minden fotózás előtt fertőtlenítek, de mivel kicsi a légtér, próbáljuk kerülni a nem szükségszerű találkozásokat. Aprótestű kutyusodat szívesen látom a stúdióban, de kérlek egyeztess velem előtte, ha nagyobb testű a legjobb barátod, akkor talán az állatnak is az a legjobb, ha szabadtéren nézünk egy időpontot a fotózásra.

Hogyan fog zajlani a fotózás?
A bemutatkozás után egyeztetjük elképzeléseinket, beállítjuk a fényeket, kiválasztjuk a háttér színét, díszletet. Ezt követően elkezdünk fotózni. Ha nem vagy gyakorlott modell, akkor se ess kétségbe, én majd vezetni foglak és irányítalak, hogy közösen megtaláljuk a legelőnyösebb pózokat. Ha pici gyereket fotózunk, őket szívem szerint hagyni szoktam, hadd fedezzék fel a díszletet, igyekszem őket természetes valójukban megörökíteni. Ha már úgy érezzük elég kép készült, a fotózást követően kerül sor a válogatásra, vagy ha gyerkőcöd türelmetlen típus, akkor szívesen előválogatom én nektek a fotókat és online egyeztetünk.